Hajtó Péter

Győr város önkormányzati képviselője

2019. október 13-án egy különleges és megtisztelő feladatot kaptam.

A választók többségének akaratából Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője lettem Gyárváros- Likócs és Jancsifalu északi részén.

Hiszek a közösség erejében így a lakossággal közösen, rengeteg kommunikációs formát kihasználva szépítjük és építjük a választókörzetet!

2020. november 9-én kaptam bizalmat a Győr Projekt Kft-nél,  Üzemeltetési – és Kulturális igazgatóként, másfél évet töltöttem el ezen a területen.

Az oldalamon minden a munkámmal kapcsolatos információt megtalálnak, de közérdekű adatokat is töltök fel, időről időre frissítve ezeket!

Kellemes böngészést kívánok!

Családapa

45 éves vagyok, nős, két gyönyörű kisfiú édesapja. Bertin5 éves, Kolen 3 éves.

A nevelés számomra a világ legszebb feladata. Szeretetre, összetartásra és becsületes életre neveljük gyermekeinket.

Feleségem Viki biztos háttere életemnek, minden nap hálát adok azért, hogy ilyen társam van!

Kis család vagyunk, de sok erő lakozik bennünk!

Képviselő

Mint ahogy eddig is, úgy a jövőben is törekszem a kiváló munkakapcsolatra Győr önkormányzati képviselőivel, a polgármesterrel, az önkormányzat különböző irodáival, és cégeivel, mert csak így lehet hatékonyan képviselni az itt lakók érdekeit.

Változatlanul a legfontosabb számomra a közvetlen, „interaktív” kapcsolat az itt lakókkal, aminek egyik fontos állomása a már hagyományosnak mondható Péter Percek adás és újság. Dolgozom azon, hogy a közbiztonság folyamatosan fejlődjön a köztisztaság biztosítva legyen és a választókörzetet érintő kérdéseiket a lehető leggyorsabban orvosoljuk!

Olyan feladatokat is meg tudtam valósítani, ami a mindennapi életet könnyíti meg köszönhetően Borkai Zsolt polgármester úrnak, ezeket a fejlesztéseket az ő idejében készítették elő.. Kerékpárút Likócs és Győr között, Ipar út fejlesztése és közművek cseréje, Reptéri út felújítása csak példák a sok folyamatban lévő fontos projektet valósítottunk meg.

Külön öröm és büszkeség a Szívcentrum tér létrehozása és Győr első kupakgyűjtő szív kihelyezése mely sok hátrányos helyzetű gyermeken segített már!

Látogassanak el a közösségi oldalaimra és gondolkozzunk együtt a választókörzet jövőjét illetően!

Rendezvényszervező, Gyógyfürdő tulajdonos

2008 óta dolgozom a rendezvényszervezői piacon, elsősorban szabadtéri fesztiválok és a céges csapatépítő események a fő profilom.

Volt szerencsém világsztárokkal együtt dolgozni de számos hazai előadót tudhatok barátomnak már.

2013 óta szervezhetem meg az ország egyik legnagyobb Augusztus 20 rendezvényét ennek helyszíne Győr- Marcalváros.

2014 óta építem és szervezem Tavasz első szabadtéri eseményét, a Szentiváni Fesztivált.

2019 április óta üzemeltetünk egy vállalkozást, Légvárbirodalom.eu néven, feleségem kiválóan vezetője ennek a vállalkozásunknak.

Megválasztásom után sem hagytam fel a civil életben sem a rendezvények szervezésével.

Számomra a rendezvényszervezés egyszerre jelenti a szabadságot, a munkát és a megélhetést!

2021-ben mint Kulturális Igazgató a Győr Projekt kft-ben a csapatommal közösen szervezhettük meg Győr városát meghatározó szabadtéri eseményeit.

2022. novemberében családunk tulajdonába került a Csokonyavisontai Gyógy-és Termálfürdő. Az elmúlt időszakban szerzett tapasztalatok alapján tudom segíteni Győr turisztikai életét, a fürdő hasznosítását is család-barátabbá lehet tenni ha erre lehetőséget kapok!