Csokonya Thermal regisztráció

2024. április 8-tól egészségjáratot indítok a Csokonyavisontai Gyógy-és Termálfürdőbe. 

A járatok sűrűsége az érdeklődés számától függ, kérem iratkozzon fel és értesítjük a választható időpontokról!

Győri lakcímmel rendelkezők részére a próbaüzem időszaka alatt díjmentes a szolgáltatás!

A Csokonya Thermal megtestesíti mindazt, amire a pihenés kedvelői vágynak. Ez az apró ékszerdoboz Somogy megye szívében található, 9,7 hektáros területen helyezkedik el a természet ölelésében.

 1943-ban a Magyar-Amerikai Olajipari Részvénytársaság Dél-Somogyban történt kutatásai eredményeképpen 1800 méter mélységből 76 °C-os forró víz tört fel. A sok oldott ásványi anyagot tartalmazó víz gyógyító erejét 1945-től először árokba vezetve, a gyógyiszapot is felhasználva, majd medencékben töltve élvezhették a környékbeliek. Az alkáli hidrogén karbonátos, gyengén jódos és kénes termálvíz a ’90-es évek elejétől gyógyvíz minősítést kapott, a fürdőt pedig 2005-ben gyógyfürdővé nyilvánították.
 
Indulás Győrből: 07:00
Várható visszaérkezés Győrbe: 19:30
Megtett út hossza összesen 2*300 km, mindösszesen 600 km

Hőmérséklete és  az ásványvíztartalma miatt a gyógyvíz ezen a helyen különösen a mozgásszervi krónikus betegségek (mozgásszervi bántalmak, elfajulásos gerincbántalmak, kopásos ízületi és gerincbetegségek ) kezelésére, a traumatológiai vagy ortopédiai betegségek kezelésére és a műtéteket követő rehabilitációra, de kedvező hatású keringési (érszűkület-ben szenvedők), nőgyógyászati (idült nőgyógyászati gyulladások és gyulladásos betegségekben. Ásványi anyagai különösen alkalmassá teszik a fentiek mellett gyomor-, bél-, epepanaszok, szájbetegségek és bizonyos bőrbetegségek (pl. ekcéma, psoriasis, azaz pikkelysömör) kezelésére is. Potenciát fokozó hatásáról is ismételten beszámoltak. De nemcsak a testet, a lelket is gyógyítja: megszünteti a fáradékonyságot, a dekoncentráltságot. 

 

Próbaüzem várható időszaka: 2024.04.08.- 2024.07.01.

UTAS neve *
UTAS születési dátuma *
UTAS lakcíme *
Lakcímkártyán szereplő módon
KÍSÉRŐ vezeték neve - *
KÍSÉRŐ kereszt neve *
UTAS telefonszáma *
UTAS email címe *
Adatvédelmi beleegyezés

A küldés gomb megnyomásával alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy https://www.hajtopeter.hu/ online felületen egészségjáratra történő regisztráció céljából önkéntesen megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban megnevezett adatkezelő megismerje, elektronikusan tárolja (tehát a számomra nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban a megadott adataimat kezelje), betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR), valamint az az adatkezelő Adatkezelési Tájékoztatója rendelkezéseit.

A Felhasználási Feltételeket és az adatkezelő Adatkezelési Tájékoztatóját megismertem és elfogadom.

Karácsonyfa osztás regisztráció

Örömmel jelenthetem be, hogy egy felajánlásnak köszönhetően 100 db karácsonyfát oszthatok szét a körzetben!

9 db fát intézmények kapnak, 91 -et pedig a 6-os számú választókörzetben élők között osztunk szét!
Igényléshez kérem töltse ki az adatlapot!
A részvétel regisztrációhoz kötött!

A karácsonyfák méretei: 160 – 190cm

Regisztrációs időszak: 2023. nov. 20 -december 15.

Fenyőfa átvehető az Interspar parkolóban 2023. December 17-én 16:00-19:00 között!